[faq]
Voordelen
Waarom zou ik bij LETS bv bestellen?
LETS staat voor:
1. Betrouwbare partner: Al meer dan 35 jaar specialist
2. Oog voor kwaliteit: Hoge afwerking, lange levensduur, gegarandeerd schoon resultaat
3. Duurzame oplossing: Besparing op energie-, water- en arbeidskosten
4. Totaalleverancier: Slechts één aanspreekpunt voor uw totale reinigingsvraag
5. Snelle service: Uw productie moet draaien. Dat begrijpen we
6. Advies op maat: We rekenen mee vanuit uw situatie
LETS bv ontwerpt en bouwt al ruim 40 jaar kwalitatieve duurzame totaaloplossingen op het gebied van reinigingstechniek bij productiebedrijven in de voedingsindustrie. Wij leveren robuuste industriële reinigingsinstallaties ontworpen met oog op hygiëne en voedselveiligheid. Hiermee leveren we zekerheid, maar rekenen we ook mee vanuit uw situatie. De relatie met u als klant vinden we hierin heel belangrijk.
Onze installaties zijn ontworpen en gebouwd volgens diverse hygiënekeurmerken. Bovendien is LETS gas- en watertechnisch installateur.
Welke reinigingsinstallatie moet ik kiezen?
De keuze voor een reinigingsinstalltie die bij u past is niet altijd eenvoudig. Onze specialisten, met de (technische) kennis van producten en toepassingen geven u een vrijblijvend advies.
Om u een eerlijk en goed advies te geven, willen onze specialisten eerst de situatie bekijken. Maak vrijblijvend een afspraak! 0321-386600 of mail.
Garanderen jullie service?
Jazeker! LETS staat voor snelle service. Uw productieproces moet doorgaan, hoe dan ook. Een team van ervaren monteurs staat paraat, ze onderhouden uw installatie of indien mogelijk de storing kunnen verhelpen. Bij de aanschaf van uw installatie is het eveneens mogelijk om een onderhoudscontract af te sluiten.
Aan welke keurmerken voldoet LETS?
Onze installaties worden gebouwd volgens de volgende richtlijnen van:
EHEDG
INSTALLQ
LETS bouwt de installaties volgens de machinerichtlijnen van de EHEDG (European Hygienic Engineering Design Group). Het voornaamste doel van EHEDG is het bevorderen van veilig voedsel door het verbeteren van hygiënische engineering en ontwerp in alle aspecten van de voedingsmiddelenproductie. EHEDG ondersteunt actief Europese wetgeving, die voorschrijft dat hanteren, voorbereiden, bewerking en verpakking van voedsel hygiënisch gebeurt met gebruik van hygiënische machines en in hygiënische ruimtes.
HACCP
HACCP, de afkorting voor Hazard Analysis and Critical Control Points, is een risico-inventarisatie voor voedingsmiddelen. Bedrijven die zich bezighouden met de bereiding, verwerking, behandeling, verpakking, vervoer en distributie van levensmiddelen dienen hierdoor alle aspecten van het voortbrengingsproces te identificeren en op gevaren te analyseren. Dit beheersproces, uitgaande van de Europese Unie, moet ervoor zorgen dat het productieproces van alle voedingsmiddelen gepaard gaat met zo weinig mogelijk risico op besmetting.
BRC
LETS houdt rekening met de adviezen van de BRC (Britisch Retail Consortium). De BRC is een inspectietool gebruikt door Britse retailers en omvat eisen waaraan leveranciers moeten voldoen.
IFS
Bij het ontwerp, bouw en afwerking van de installatie houdt LETS rekening met de adviezen van IFS (International Food Standard). IFS is een standaard op het gebied van voedselveiligheid
HDN
De lassers van LETS bv zijn HDN gecertificeerd. Dit betekent dat zij speciaal zijn opgeleid om een voedselveilige las te leggen. HDN heeft zijn richtlijnen gebaseerd op de Europese wet- en regelgeving.
Voorwaarden
Wat zijn de leveringsvoorwaarden?
Op al onze leveringen zijn de Metaalunievoorwaarden van kracht.
Staat de informatie die je zoekt er niet tussen of heb je liever een persoonlijk antwoord? Neem contact op via chat, mail of telefoon 0321-386600. Wij helpen je graag persoonlijk verder.
Hoe zit het met garantie?
Het garantietermijn hangt af van de geleverde installatie/onderdeel en het type onderhoudscontract.